top of page
 • Hoe werkt de luchtbehandeling?
  In de Boflorakast combineren wij een luchtfilter, een luchtionisator en een ultraviolette reiniger in één professioneel systeem. U kunt nu met gemak de bacteriën, virussen, schimmels, pollen en stofdeeltjes zuiveren uit de lucht die u inademt. De lucht in uw leefomgeving wordt continu beschermd en u kunt ziektes, allergieën en de verspreiding van de stoffen die dit veroorzaken voorkomen.
 • Hoe vaak kan de ik de planten en bloemen inleg laten vernieuwen?
  Dit is afhankelijk van uw keuze en situatie. Van vier keer per jaar tot eens per jaar is mogelijk. De verschillende mogelijkheden hiervoor zullen met u worden besproken.
 • Wanneer komt er een servicemedewerker langs?
  Afhankelijk van het door u gekozen service-interval komt een medewerker van ons langs op een afgesproken dag en tijstip voor het vervangen van de filters en voor het wisselen van de plant- en bloeminleg.
 • Kan ik ook een unieke eigen geur laten maken bij jullie?
  Ja, geen probleem. U kunt kiezen uit een groot aantal bestaande geuren uit onze eigen geurlijn of als u een unieke eigen geur wil laten ontwikkelen speciaal voor uw bedrijf kunnen wij dat verzorgen.
 • Kan ik kiezen uit verschillende formaten en kleuren van de plantenbak?
  Ja, standaard hebben wij drie verschillende formaten plantenbakken. In overleg wordt gekeken welke planten het beste in de ruimte past. Hierbij wordt ook gekeken naar de formaten, kleuren en structuur van de plantenbak gekeken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, verschillende hout soorten of betonlook. Dus keuze genoeg.
 • Moet ik zelf nog iets voorbereiden om de Boflorakast goed te laten werken?
  Voor dat de Boflorakast wordt geplaatst zal de luchtkwaliteit gemeten worden van de ruimte. Besproken wordt ook de beste plek in de ruimte voor de optimale werking. Verder wordt ook gekeken op er een stroompunt aanwezig is voor de aansluiting van de Boflorakast.
 • Hoe weet ik hoeveel capaciteit ik nodig heb voor mijn luchtbehandeling?
  Door de luchtmetingen vooraf en de inhoud van de ruimte te meten, in combinatie met de eventuele aanwezige bestaande luchtbehandeling kunnen wij een advies uitbrengen voor de benodigde hoeveelheid Boflorakasten.
 • Zijn er extra kosten voor installatie of onderhoud?
  Nee, er zijn geen extra kosten voor deze werkzaamheden, alles zit in het servicecontract van drie jaar. Van de luchtmetingen tot aan de plaatsing en onderhoud wordt door ons verzorgt voor een vast laag maandbedrag.
 • Heeft u nog vragen?
  Bel dan 013 - 8220879
bottom of page