top of page

NIEUW!  BoSanti

Nieuw in ons assortiment


Nieuw in het assortiment van BoFlora is de BoSanti; een luchtzuiverings-plantenbak voor in toiletruimtes. De BoSanti is een compacte plantenbak voor aan de wand met een luchtzuiveringscapaciteit van maximaal 50 m3/uur. Deze capaciteit is ideaal voor een voorruimte van een toilettengroep. De BoSanti is voorzien van een gepoedercoate, roestvrije en vandaalbestendige omkasting. Deze kan in elke gewenste kleur worden geleverd (meerprijs). Daarnaast kan de BoSanti worden uitgebreid met geur-cassettes zodat u naast zuivere lucht ook een geurbeleving kunt toevoegen. De kunstplanten kunnen we variëren met het seizoen zodat we meer bloeiende planten plaatsen tijden de zomermaanden en meer groenere planten tijdens de zogenaamde “donkere” maanden. Het onderhoud aan de planten en installatie gebeurt door een specialist waardoor de klant geen verschillende werklui over de vloer krijgt.

Voor de luchtzuivering maken we gebruik van een techniek die uit de waterbehandeling komt. De werking van het filter is uniek in zijn soort en werkt als een 3-trapsraket van luchtzuivering.
 

De eerste stap is een fysiek filter dat eventueel naar gelang de uitkomst van het luchtonderzoek te wijzigen is in een andere filterklasse of actief koolstoffilter om mogelijke geuren weg te nemen.
 

De tweede stap is en UV-lamp die pollen (hooikoorts!), schimmels, bacteriën en virussen tot op de DNA structuur afdoodt. Om de actualiteit aan te halen doodt deze UV-C lamp ook virussen en dus ook het Corona virus!
 

De derde stap is een ionisatie filter. Een ionisator is een elektrisch apparaat voor de productie van negatief geladen elektronen die ionen worden genoemd. Deze negatief geladen ionen hechten zich vooral aan stof, ziektekiemen en bacteriën zodat zeer effectief de vervuiling in de lucht zoals stof, sigarettenrook, pollen en schimmels wordt tegengegaan.

​​
 

Vraag naar de introductieprijs

WhatsApp Image 2020-04-26 at 18.03.46 (1
Bo-Bosanti-02.jpg
bottom of page